μενού

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης  Enter διοργανώνει σεμινάρια επιμόρφωσης εργοδοτών για άσκηση καθηκόντων τεχνικού ασφαλείας (σε επιχειρήσεις Β’ και Γ’ επικινδυνότητας).

Καθήκοντα Τεχνικού Ασφαλείας μπορεί να ασκεί ο ίδιος ο εργοδότης, εφόσον λάβει την κατάλληλη επιμόρφωση.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (ΥΑ 29331 / 1135 / 2012) για την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων σε όλες τις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως αριθμού απασχολούμενων, ο εργοδότης έχει την υποχρέωση να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες Τεχνικού Ασφαλείας.

Το σεμινάριο διαρκεί 10 ώρες. Για να δηλώσετε συμμετοχή επικοινωνήστε στο 2102515273 ή συμπληρώστε τη Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Όλες οι επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, ανεξαρτήτως αριθμού εργαζομένων, που λειτουργούν σύμφωνα με την Υγειονομική Διάταξη 96967/08-10-2012, έχουν την υποχρέωση να καταρτίσουν όλο το προσωπικό τους σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων και να αποκτήσουν πιστοποίηση από τον ΕΦΕΤ. Συγκεκριμένα, πιστοποίηση από τον ΕΦΕΤ πρέπει να έχουν όσοι :

Χαρακτηριστικά Εκπαιδευτικού Προγράμματος

Στόχοι Εκπαιδευτικού Προγράμματος

Στο πρόγραμμα "Επαγγελματική Χρήση Κοινωνικών Δικτύων" θα μάθετε τι είναι τα Social Media, ποια είναι τα sites κοινωνικής δικτύωσης και πώς μπορείτε να τα εκμεταλλευτείτε για να προωθήσετε αποτελεσματικά τα προϊόντα / υπηρεσίες σας. Στη συνέχεια θα διδαχθείτε τη χρήση και τις εφαρμογές του γνωστότερου site κοινωνικής δικτύωσης, του Facebook.

VSecurity2

VoucherTPEmoria

Τεχνικοί Ασφαλείας

safetytechnicians

Κύλιση στην Αρχή