μενού

Φιλοσοφία

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Enter (ΚΕΔΙΒΙΜ2) ιδρύθηκε το 2002 και έχει διαρκή και επιτυχημένη παρουσία στο χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης. Έχει εκπαιδεύσει και πιστοποιήσει χιλιάδες άτομα, εργαζόμενους σε επιχειρήσεις, φοιτητές και μαθητές. Είναι από τις πρώτες πιστοποιημένες σχολές Πληροφορικής στην Αττική.

Στην Enter έχουμε απόλυτη προσήλωση στην ποιοτική και υπεύθυνη εκπαίδευση από έμπειρο καθώς και πλήρως καταρτισμένο και πιστοποιημένο προσωπικό.

Κάθε εκπαίδευση εστιάζει στην πιστοποίηση γνώσεων από φορείς πιστοποίησης διεθνούς αναγνώρισης και διεξάγουμε εξετάσεις στις εγκαταστάσεις μας, όντας πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο πιστοποιήσεων Πληροφορικής, Αγγλικής Γλώσσας και Επαγγελματικών Πιστοποιήσεων.

Όραμα - Στόχοι

Όραμά μας είναι να παρέχουμε ποιοτικές και καινοτόμες εκπαιδευτικές υπηρεσίες στους τομείς της πληροφορικής, οικονομίας, διοίκησης, ξένων γλωσσών και όχι μόνο.

Επιπλέον, προσπαθούμε συνεχώς να αναπτύσσουμε εξειδικευμένα, ποιοτικά και καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα μέσα από σύγχρονες βιωματικές εκπαιδευτικές μεθόδους, προσαρμοσμένες στις μαθησιακές ιδιαιτερότητες των ενηλίκων αλλά και των ανήλικων σπουδαστών μας

Δίνουμε πάντα έμφαση στη διασφάλιση ποιότητας και στην πιστοποίηση γνώσεων

Υπηρεσίες

Εκπαίδευση ατόμων, φοιτητών, μαθητών, ανέργων, ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων

Ενδοεπιχειρησιακή Εκπαίδευση

Διεπιχειρησιακή εκπαίδευση

Υλοποίηση Επιδοτούμενων Σεμιναρίων (ΛΑΕΚ 0,24 – ΕΣΠΑ – Δια Βίου Εκπαίδευσης - Voucher)

Τα πλεονεκτήματά μας

Η επιστημονική κατάρτιση, αλλά και η μεγάλη εκπαιδευτική και επαγγελματική εμπειρία των εκπαιδευτών μας

Το εξειδικευμένο και έμπειρο διοικητικό προσωπικό

Ο υψηλός βαθμός ικανοποίησης των πελατών μας

Η συνεχής παρακολούθηση των εξελίξεων στο σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον και η ανάπτυξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων που ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων

VSecurity2

VoucherTPEmoria

Τεχνικοί Ασφαλείας

safetytechnicians

Κύλιση στην Αρχή