Εκτύπωση

security chief

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα «Αρχιφυλάκων - Εποπτών» στηρίζει τη φιλοσοφία του στην ολοκληρωμένη σύγχρονη κατάρτιση, ώστε να έχει τη δυνατότητα κάθε εργαζόμενος που ασχολείται με την ιδιωτική ασφάλεια, να ανταποκρίνεται στα καθήκοντα και τις αρμοδιότητές του με επαγγελματική επάρκεια.


Σύμφωνα με το Πιστοποιημένο Επαγγελματικό Περίγραμμα (ΠΕΠ) του Ιδιωτικού Προσωπικού Παροχής Υπηρεσιών Ασφάλειας, οι Αρχιφύλακες και οι Επόπτες τομέων ευθύνης επί του προσωπικού Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας, αποτελούν το δεύτερο επίπεδο ιεραρχίας. Κύρια Επαγγελματική Λειτουργία τους είναι να εποπτεύουν και να διαχειρίζονται την εύρυθμη λειτουργία του τομέα ευθύνης τους και του προσωπικού που απασχολείται σ’ αυτούς.

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΠΟΠΤΗ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Enter συλλέγει κατόπιν της συγκατάθεσής σας τα δεδομένα της παραπάνω φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος, προκειμένου να σας ενημερώνει για τις διαθέσιμες υπηρεσίες του, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Έχετε δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, να αιτηθείτε διαγραφή, τροποποίηση, ενημέρωση και διόρθωση των στοιχείων σας. Σε περίπτωση που ανακαλέσετε στο μέλλον τη συγκατάθεσή σας, δεν θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας των στοιχείων που έχει ήδη πραγματοποιηθεί. Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να στείλετε μήνυμα στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τα στοιχεία σας δεν θα κοινοποιηθούν σε τρίτους σε καμία περίπτωση. Παρακαλούμε διαβάστε παρακάτω τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Παρακαλούμε κάντε κλικ για να διαβάσετε τους όρους χρήσης

Παρακαλούμε κάντε κλικ για να διαβάστε την πολιτική απορρήτου και προστασίας προσωπικών δεδομένων

Invalid Input

Έχω διαβάσει και έχω αποδεχτεί τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου - προστασίας προσωπικών δεδομένων

 

Σε ποιούς απευθύνεται
Σε άτομα τα οποία: 

Σκοπός - Στόχος
Το πρόγραμμα «Αρχιφύλακες – Επόπτες» έχει σχεδιαστεί με σκοπό την κατάρτιση των συμμετεχόντων ώστε να είναι σε θέση:

Να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις για να ασκούν επιθεωρήσεις, έλεγχο, εποπτεία και καθοδήγηση στο υφιστάμενο προσωπικό των ΙΕΠΥΑ κατά την άσκηση των καθηκόντων του και ειδικότερα αναφορικά με:

Να είναι ικανοί για:

Να μπορούν με ευχέρεια:

Διάρκεια
Το Σεμινάριο αναφέρεται σε 3/ήμερη εκπαίδευση (18 ωρών) και περιλαμβάνει θεωρία και πρακτικοποιημένη θεωρία σε όλα τα αντικείμενα που απαιτεί η συγκεκριμένη θέση στην ιεραρχία της ΙΕΠΥΑ.

Εισηγητές του σεμιναρίου
Διδάσκουν υψηλόβαθμοι πολύπειροι εκπαιδευτές ενηλίκων πιστοποιημένοι από το ΚΕΜΕΑ και τον ΕΟΠΠΕΠ!

Θεματικές Ενότητες:

Εκπαιδευτικό υλικό σε ψηφιακή μορφή

Πιστοποίηση
Μετά την ολοκλήρωση του τμήματος δίνεται η βεβαίωση παρακολούθησης του προγράμματος κατόπιν αξιολόγησης.

Κόστος

Το κόστος του σεμιναρίου ανέρχεται στα 160€ και δίνεται η δυνατότητα αποπληρωμής σε 2 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα.